Наталия Кобилкина съобщи преди дни, че отново се развежда. Тя вече

...
Наталия Кобилкина съобщи преди дни, че отново се развежда. Тя вече
Коментари Харесай

Кобилкина проговори след развода

Наталия Кобилкина заяви преди дни, че още веднъж се развежда. Тя към този момент имаше зад тила си един бракоразвод – с Делчо Добрев. След близо 6-годишен брак с Такис Дретакис, Кобилкина още веднъж се развежда. С Такис имат и наследник на 5 година – Филип.

" За мен това е нова опция и вярна стъпка. Много хора не се разделят в верния миг и се получават токсични връзки и кавги. Аз постоянно с всички се деля на най-високото и положително равнище. Много сме израснали с Такис, постоянно ще го обичам и почитам и той мен ", разяснява Кобилкина в ефира на bTV.
-->
Сексоложката показа, че двамата са почнали да обмислят раздялата си от лятото. Причината било чувството, че се задушават един различен с любовта си и имат потребност от въздух. И двамата са били непрекъснато във връзки, само че и двамата като че ли имали потребност да останат сами, с цел да изградят връзка със себе си. 

Кобилкина е откровена, че очевидно е избързала след първия си брак и не си е дала повече време за себе си след раздялата. Това дефинира и като урока, който съгласно нея й се дава да научи. 

" Винаги изучавам своите клиенти да избират себе си. В един миг аз толкоз обичах Такис, че като че ли се разтворих в него и изгубих себе си. "

Любовта им била от пръв взор, доста красива и сантиментална. Тя прави първата стъпка да се придвижи в Гърция, след което и в Лондон. И двамата са жертвали доста един за различен и любовта им постоянно е била водеща. Сега обаче са на стадий да си доставят наслаждение поотделно. В момента също поддържат положителни връзки и се грижат един за различен. 

На 5-годишния Филип двамата с Такис са обяснили, че двамата доста го обичат и това в никакъв случай няма да се промени, че ще има две къщи и доста ще пътува. Разбрали са се, че пред детето в никакъв случай няма да приказват неприятно един за различен.

Инициативата за раздялата съгласно сексоложката била нейна: " Аз предложих. Той сподели - Благодаря ти, от дълго време чаках това нещо. "

Споделя, че не е жена за един мъж за цялостен живот. " Това не е моята история и не желая да затрупвам такава парадигма. Винаги съм била за честността и истината. "  Категорична е обаче, че може да има " обич, до момента в който гибелта ни раздели ", само че това не е за всеки. Според нея разводът ще е филтър и за кариерата й. Тези, които я харесват, ще останат до нея. Макар в семинарите й да има лекции на тематика по какъв начин жена да си откри богат мъж, тя е безапелационна:

" Има дами, които могат да бъдат с мъж за пари. Аз не мога! "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР